Barion Pixel

Anyák napi Nyereményjáték a Facebook-on

A nyereményjáték 2022-04-24-én lezárult, a sorsolás megtörtént.

Nyereményjátékunk nyertesei: Petrenkó-Nagy Alexandra, Zsuzsa Németh, Csabáné Bujáki. A nyerteseknek szívből gratulálunk! ?

Nyereményjáték – A facebook oldalunkon feltett kérdésre helyesen válaszolók között, 3db 3000 Ft-os vásárlási utalvány kerül kisorsolásra.

DesignVirágdekor Anyák napi nyereményjáték

A vásárlási utalvány kupon formájában kerül átadásra, melynek érvényessége 2022-12-31. A kupon kosárkedvezményt biztosít 3000 (háromezer)Ft értékben, tehát vásárláskor a kosárba helyezett termék/termékek (össz.) árából kerül levonásra a utalvány/kupon értéke.

Játék szabályzat:

A játék 2022-04-09.-től, 2022-04-24. 19:00-ig tart. A sorsolás 2022-04-24. 19:00-kor, Social Winner alkalmazással történik.

A játékban részt vesz/vehet minden Facebook felhasználó (kivéve a DesignVirágdekor vállalkozás munkatársai, és azok családtagjai), aki a fent linkelt bejegyzésben feltett kérdésre hozzászólásban helyesen válaszol. Helyes válasznak minősül, ha megneveznek legalább 1db terméket, ami webáruházunkban az Anyák napi termékek között van, vagy volt… (Természetesen ha a termék elfogy, és a sorsolás pillanatában már nem szerepel a kínálatban, a válasz attól még érvényes, és a játékban részt vesz. 🙂

A nyeremény átvételének feltétele, hogy a nyertesek hozzájárulnak, nevüknek, facebook profiljuknak, facebook oldalunkon történő megosztásához, mint szerencsés nyertesek!

A nyereményjátékot NEM a Facebook szerevezi, a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A játékban a DesignVirágdekor oldal munkatársai, és azok családtagjai nem vehetnek részt!