Barion Pixel

Nyereményjáték a Facebook-on

szerk.:2022-03-29

A nyereményjáték lezárult, a sorsolás megtörtént.

Nyereményjátékunk nyertese: Foki Andrea!

Gratulálunk! 🙂

Nyereményjáték! Nyerjen Led-es Búrás Rózsát!

A DesignVirágdekor Facebook oldalon közétett kérdésre adott helyes válaszával, Búrás Rózsát nyerhet.

Csak annyit kell tennie, hogy az alábbi posztoban feltett kérdésre, hozzászólásban helyesen válaszol. 🙂

A játékban résztvevők között az alábbi termékből sorsolunk ki 1 db-ot:

Sorsolás 2022 március 29. 19:00 A sorsolás után a nyertessel, privát üzenetben felvesszük a kapcsolatot, majd a cím egyeztetése után GLS futárszolgálattal eljuttatjuk a nyertesnek a nyereményét.

Játék szabályzat:

A játék 2022-03-19.-től, 2022-03-29. 19:00-ig tart. A sorsolás 2022-03-29. 19:00-kor, Social Winner alkalmazással történik.

A játékban részt vesz/vehet minden Facebook felhasználó (kivéve a DesignVirágdekor vállalkozás munkatársai, és azok családtagjai), aki a fent linkelt bejegyzésben feltett kérdésre hozzászólásban helyesen válaszol. Helyes válasznak minősül, ha megneveznek egy terméket, termék kategóriát, vagy a kérdésre adott válaszból következtetni lehet a webáruházban forgalmazott termékekre…

A nyeremény átvételének feltétele, hogy a nyertes hozzájárul, nevének, facebook profiljának, facebook oldalunkon történő megosztásához, mint szerencsés nyertes!

A nyereményjátékot NEM a Facebook szerevezi, a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A játékban a DesignVirágdekor oldal munkatársai, és azok családtagjai nem vehetnek részt!