Barion Pixel

Csokor, csokrok

DV-csokor

Csokor, pénzcsokor, édességcsokor, akár ingyenes* házhozszállítással is…

Pénzcsokor

A pénzcsokor, minden esetben valódi pénz felhasználásával készül. A pénz kötéskor nem sérül, a csokorban stabilan rögzítése kerül, ugyanakkor a csokorból könnyedén eltávolítható, és felhasználható… A pénzcsokor ajánlott nagyobb gyermekeknek, vagy kiskamaszoknak, születésnapra, ballagásra, amikor ajándék helyett „csak” pénzt szeretnénk ajándékozni. Egy ilyen ajándék, látványosabb, és szebb, mint egy borítékban átadott „ballagási pénz” … 🙂

Az alábbi galériában, a korábban megrendelésre kötött csokraimból találhat némi ízelítőt.


Bonboncsokor / Édességcsokor

A bonboncsokor, édességcsokor, édességből kötött csokor. A bon-bon, édesség, akár virágok közé díszítésnek, akár önállóan, csokorba kötve is látványos, és egyedi ajándék. Természetesen ez is „tovább gondolható”, és szinte bármilyen külön csomagolt édességből megalkotható, és kombinálható. Akár plüssfigura is beköthető, vagy szinte bármi más, amit a megrendelő szeretne. Természetesen, a pénzcsokorhoz hasonlóan a felhasznált, csokorba kötött édes finomságok kötéskor nem sérülnek, a csokorból könnyen eltávolíthatóak, és szavatossági időn belül elfogyaszthatóak. Ajándékozzon egyedi édességcsokrot!

Az alábbi galériában, a korábban megrendelésre kötött édesség csokraimból találhat némi ízelítőt.


Hagyományos virágcsokor

A különleges Pénz, és édességcsokor kötésén kívül, természetesen „hagyományos” csokrok készítését, kötését is vállalom. Egy szép csokor nőnapra, egy megható anyák napi csokor? Ballagási csokor, vagy egy különleges csokor évfordulóra? Friss vágott virágokkal várom szeretettel a virágboltban, ahol a választott virágokat azonnal csokorba is kötöm.

(A virágbolt Dömsöd Bocskai út 16/a címen található, a CBA és a Fogadó között.)


Csokor, ballagási csokor, édességcsokor, pénzcsokor


A webáruházban megvásárolható, rendelhető termékek a kategóriában: