Barion Pixel

Pelenkatorta

Design Virágdekor Pelenkatorta
Babalátogatásra, babaváró buliba, esetleg tejfakasztóra készül, de nem tudja milyen ajándékkal lephetné meg a vendéglátókat?

A pelenkatorta, egy pelenkából, és más baba ápolási kellékekből (csörgő, cumi, cumisüveg, baba kozmetikai termékek, stb.), összeállított, egyedi tartalmú, és egyedi formájú ajándékcsomag.

A pelenkatorta egyedi, és praktikus ajándék. Egyedi, mert formailag a megrendelő elképzelései alapján, tartalmilag pedig, a baba, és az anyuka igényei szerint (előzetesen javasolt egyeztetni az anyukával) kerül összeállításra. Az ajándékcsomag praktikus, mert szétszedve, annak minden eleme hasznos, és felhasználható.

Ha esetleg nem szeretnénk egyeztetni anyukával, mert meglepetésnek szánjuk az ajándékot, természetesen ebben az esetben is tudok segíteni. Ilyenkor, a baba nemének, és korának megfelelő, kedvelt pelenkamárkák egyikéből készül az ajándékcsomag. Tartalmilag, mindig igyekszem a neves gyártók, közkedvelt, és népszerű termékeiből összeválogatni a beltartalmat, és azokból elkészíteni az egyedi ajándékcsomagot.

A pelenkatorta, kedvelt, és gyakori formája a klasszikus kör alakú torta forma. Ez lehet szimplán kör alakú, de lehet emeletes torta forma is. Szintén kedvelt, és gyakori forma még a babakocsi formájú pelenkatorta.

Az alábbi galériában ízelítőt találnak, a megrendelőim egyedi igényei alapján, korábban készített alkotásaimból.

Rövid határidővel vállalom, egyedi igények alapján összeállított, egyedi formájú pelenkatorta készítését, összeállítását, akár ingyenes* házhozszállítással is.

Megrendelés, kérdés, kérés esetén kérjen ajánlatot, hívjon, vagy írjon nekem…

<<< vissza a termékekhez

*Az ingyenes házhoz szállítás, értékhatár nélkül érvényes  Dömsödre, és a környező településekre!